Pioneer CDJ-2000 Pro-Grade Digital DJ Deck + rekordbox

Latest updates in news
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
User avatar
EL-Jay
Site Admin
Posts: 2245
Joined: Fri Oct 10, 2008 8:23 pm
Location: Hengelo (OV) Netherlands
Contact:

Pioneer CDJ-2000 Pro-Grade Digital DJ Deck + rekordbox

Postby EL-Jay » Mon Jan 18, 2010 3:15 pmPromo:

Training 1:

Training 2:

Training 3:

Training 4:

Training 5:

Training 6:

Training 7:

Private 1:

Private 2:

Sweetwater:

James Zabiela:

Overvieuw:

Laidback Luke:

Armin van Buuren:


Sebastian Ingrosso & Steve Angello


Loop cutter lesson:ENG:
- soon

NL:
Evolutie. Tijden veranderen en vragen om aangepaste apparatuur.
Dat is waarom onze nieuwe multi-formatspeler de logische keuze is voor de volgende generatie DJ’s.
Het is 15 jaar geleden sinds het eerste CDJ-deck van Pioneer het daglicht zag. Dit deck lag aan de oorsprong van de toonaangevende CDJ-1000-reeks.
Nu is het tijd voor iets nieuws.
Een grote stap voorwaarts voor de standaard CDJ-reeks: de CDJ-2000 – onze nieuwe professionele speler voor het digitale tijdperk.
De CDJ-2000 bruist van vers DNA en kan muziek afspelen van verschillende bronnen: CD's, DVD's, USB-apparaten en SD-geheugenkaarten.
De speler wordt geleverd met de revolutionaire beheersoftware voor DJ muziekdatabases: rekordbox™. Deze software is gebaseerd op ons ‘Prepare & Perform’-concept en werkt (zowel voor Mac als voor pc) op dezelfde manier als de toonaangevende beheersoftware voor muziekdatabases, maar is nog creatiever en DJ-vriendelijker.

Met rekordbox™ kunnen DJ’s zich beter voorbereiden alvorens ze aan hun DJ-set beginnen. Bovendien effent het programma het pad voor tools zoals Hot Cue Banks en Quantize voor constant perfect gesynchroniseerde loops. DJ’s kunnen vervolgens gegevens exporteren naar een USB- of SD-apparaat om toegang te krijgen tot hun uitgebreide muziekbibliotheken en live op te treden – zonder dat ze daarvoor extra apparatuur nodig hebben of opnieuw met kabels aan de slag moeten.
Je hoeft geen CD’s te branden. Neem gewoon je USB-apparaat mee naar de club, stop het in de CDJ en je kunt aan je DJ-set beginnen.
De Pro DJ Link is een primeur in de sector, waarmee muziekbestanden en datasegegevens opgeslagen op 1 USB tegelijkertijd gedeeld kunnen worden met vier spelers die via een LAN-kabel (Local Area Network) verbonden zijn.
Bovendien wordt de gegevensgeschiedenis van elke DJ-set automatisch opgeslagen en kan er een playlist van worden gemaakt die opnieuw kan worden ingeladen in rekordbox™.

Een ander belangrijk aspect van de CDJ-2000 is zijn geavanceerde HID- (human interface device) en MIDI-capaciteiten voor standaard ingebouwde controle van DVS (digital vinyl systems) via USB. Daarnaast wordt ook de tot nog toe allerbeste geluidskwaliteit van Pioneer bereikt door een verbeterd audio-uitvoercircuit, een nieuwe Wolfson DAC-processor die zeer in de smaak valt bij muziekliefhebbers en een ingebouwde 24-bit/48 kHz-geluidskaart.
De layout van de CDJ-2000 lijkt natuurlijk op dat van zijn robuuste, betrouwbare voorganger, de CDJ-1000MK3. Hoewel de CDJ-2000 gemakkelijk in de voetafdruk van de MK3 past, tilt hij de prestaties naar een hoger niveau met het grootste (6.1 inch) en helderste kleurenscherm in de sector.

Onder het scherm bevindt zich een Industry-First Waveform Needle Search™/Needle Drop ribbon, zodat het gebruiksgemak van het rechtstreeks bladeren in bestanden nu beschikbaar is in een intuïtief hardwareformaat. Voeg daarbij het revolutionaire verlichte jog wheel en een verbeterd design, compleet met handgrepen en Kensington-slot, en je hebt de ideale digitale innovatie voor totale prestaties en naadloze synchronisatie.

Pioneer CDJ-2000 Professional Multi Player
De CDJ-2000 is de ultieme technologisch geavanceerde multi-format speler in de wereld. Maakt niet uit wat uw voorkeur is de media, de CDJ-2000 kunnen alle behandelen hen met grote prestaties, betrouwbaarheid en vertrouwen. Het maakt het afspelen van MP3, AAC, WAV en AIFF audio-bestanden op CD, DVD-ROM, SD-kaart en USB memorydevices. U kunt ook verschillende knoppen van de CDJ-2000 naar andere apparaten, te lokken, zoals DJ effecters en software met MIDI mapping mogelijkheden. Met de nieuwe "Pioneer Pro DJ link:" U kunt maximaal fourCDJ-2000's en muziek delen een enkele bron van slechts een speler. Voor het weergeven van titels, jas kunst alsmede gedetailleerde informatie over nummers, de CDJ-2000 heeft een uniek 6.1 "Full Color LCD-scherm andGraphic User Interface, zodat DJ's kunt u informatie vinden die nodig is om een nummer te selecteren gemakkelijk in een oogopslag. Zowel de CDJ-2000 en CDJ-900 draaitafels omvatten rekordbox, Pioneer's eigen music management software die organiseert en catalogi een complete muziekbibliotheek DJ's bibliotheek. Als muziek-bestanden worden geïmporteerd in rekordbox, thesoftware analyseert elk bestand en bereidt ze voor specifiek gebruik met de nieuwe CDJ turntables.The CDJ-2000 is de natuurlijke selectie voor het uitvoeren van dj's wereldwijd.

Multi Format Playback - De CDJ-2000 maakt het afspelen van MP3, AAC, WAV en AIFF audio-bestanden op CD, DVD-ROM, SD-kaart en USB-geheugens. Pro DJ Link - New Pioneer Pro DJ Link die het mogelijk maakt tot vier CDJ-2000/900s te BeConnected en delen een muziekbron. 6.1 "Full Color LCD-scherm en Graphic User Interface - Voor het weergeven van titels, jas kunst als gedetailleerd traject informatie en golfvorm weer te geven van elke song zodat DJ's kunt vinden INFORMATIE nneeded om een liedje in een oogopslag te selecteren. Naald Zoeken - Helpt DJs onmiddellijk te krijgen tot een specifiek deel van een song met een simpele aanraking van de Naald Zoeken pad. MIDI - Gebruikers kunnen verschillende knoppen toewijzen van de CDJ-2000 naar andere apparaten, te lokken, zoals DJ effecters en software met MIDI mapping mogelijkheden.

Gratis Rekordbox Music Management Software meegeleverd - Zowel de CDJ-2000 en CDJ-900 draaitafels omvatten rekordbox, Pioneer's eigen music management software die organiseert en catalogi een complete muziekbibliotheek DJ's bibliotheek. Als muziek bestanden worden geïmporteerd in rekordbox, de software analyseert elk bestand en bereidt ze voor gebruik specifiek met het Nieuwe CDJ draaitafels.

# Features: Multi Format Playback
# 6.1 "Full Color LCD-scherm en Graphic User Interface
# Pro DJ Link
# Needle Search
# MIDI
# Free Rekordbox Music Management Software

Specificatie:
# Compatible media: Muziek CD, CD-R, CD-RW, USB-apparaten
# Compatibele bestanden: MP3, AAC, WAV, AIFF
# File Systems Compatibel met USB Storage: FAT12, FAT16, FAT32, HFS +
# Frequency Range: 4Hz - 20kHz
# Signaal-ruisverhouding: 115dB of hoger (JEITA)
# Totale harmonische vervorming: 0,0003% (JEITA)
# USB-poorten: USB-A (1), USB-B (1)
# Audio Output Terminals: AUDIO OUT (RCA) x1, DIGITAL OUT (COAXIAL) x1
# Andere terminals: CONTROL (3,5 mm mini plug) x1
# Audio Output Voltage: 2.0Vrms
# Power Supply te gebruiken: 120V ax (60Hz)
# Power Consumption: 26W
# Maximale Afmetingen (BxDxH in mm): 12,60 x 15,94 x 4,19
# Unit Gewicht: 10,14 pond
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1236: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Return to “CDJ Players”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest